Elit Yaşam Temelli

Elit 450 Poyraz Köy

Türkiye’nin Polatlı ilçesinin Poyraz mahallesinde, Türkiye’nin 2. Ankara’nın en büyük kapsamlı bahçe projesi olarak hayata geçen Elit 450 Poyraz Köy projesi, bahçeli ev sahibi olmak isteyenlere eşsiz fırsatlar sunuyor. Bu proje, Köklü yapı güvencesiyle hayata geçirilmiş olup, farklı, kazançlı ve kapsamlı bir yaşam sunmaktadır.

Elit 450 Poyraz Köy projesi, her biri 300 m2 büyüklüğünde olan bahçelerden oluşmaktadır ve 6 m genişliğinde yollara sahiptir. Proje, misafir otoparkı, kapsamlı çocuk parkı, fitnes parkı, kamelya park, futbol sahası, basketbol sahası, yürüyüş parkuru gibi birçok ortak kullanım alanı sunmaktadır. Ayrıca, projede wc, çeşme, nizamiyeli giriş kapısı, her bahçeye su hattı, her bahçeye elektrik hattı, güneş enerjili sokak aydınlatmaları, kafes telle çevrili bahçeler, 4m kanatlı kapılar ve 40 tonluk su depoları bulunmaktadır.

Proje, tek tip site konseptine sahip olup, isteyenlere farklı özelliklerde ev yapma fırsatı da sunmaktadır. 45 m2 1+1 verandalı seçenekler ile 300m2 ve 85 m2 cerandalı seçenekler arasından seçim yapabilirsiniz.

Elit 450 Poyraz Köy projesi, Poyraz köy merkezine 1 km, temelli merkeze 5 km, resmi yola cephe, asfalt yola 1.5 km, tren ve otobüs durağına 2 km, Eskişehir yoluna ise 2 km uzaklıktadır. Toplamda 135.000 m2 arazi üzerine kurulan bu proje, Poyraz mahallesinde 221 ada 9 parselde bulunmaktadır. Şu anda yapım aşamasında olan proje, büyük bir arazi üzerine 450 adet kullanım alanı dahil olmak üzere 300 m2 büyüklüğünde eşit hisse paylarından oluşmaktadır.

Elit 450 Poyraz Köy projesi ile hayalini kurduğunuz bahçeli evlere sahip olma fırsatını kaçırmayın. Siz de Köklü yapı güvencesiyle bu benzersiz projeden bir parça edinerek huzurlu bir yaşama adım atabilirsiniz.